Plastik sandalye

YORUMLAR


43x50x87 cm Ördek başı yeşili kolçaksız plastik sandalye

749,28 TL KDV DAHİL



ÖZELLİKLER

SNY 2520 PLASTİK SANDALYE

Yeşilin güzel bir tonunu bünyesinde barındıran yeşil renk kolçaksız plastik sandalye modeli farklı duruşuyla tüm dikkatleri üzerine çekme noktasında son derece başarılı bir ürün. Üretimi esnasında gösterilmiş olan titizliğin ürünün pek çok niteliğine yansıması tercih edilebilir ürünlerin ortaya çıkmasını sağlamıştır.

Dilediğiniz her an elinizin altında olacak olan sandalye modelinin günden güne yaygınlaşması ve kısa süreler içerisinde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarması genel anlamda mutlu etmesini sağlıyor. Plastik sandalye modelinin dikkat çekiciliği son derece yüksek. Bu yüzden de dilediğiniz her an rahatça kullanım yapabileceğiniz sandalye modelini yaşam alanlarınıza dahil etmemeniz için herhangi bir neden bulunmuyor. Her an hizmetinize hazır bir biçimde sizleri bekleyen sandalye modelinin ortamlarınıza kazandıracağı etkiler saymakla bitirilemeyecektir. Doğru zamanda temin edip yaşam alanlarınıza yerleştirmeniz halinde kısa süreler içerisinde inanılmaz etkileri ile karşılaşarak memnun kalacaksınız.

Poli-propilen malzemeden imal edilmiş olan sandalye modelinin kullanılabilir özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda son derece dayanıklı bir ürün olduğunu da ifade etmek mümkün. Dilediğiniz oranda temin ederek kullanabileceğiniz sandalye modelleri arasında yer alıyor.