Doğrudan Üreticiden: Estetik Form ve Maksimum Metal Dayanıklılığı
Akbrella markasının kendi tesislerinde ileri üretim teknikleri ile imal edilen TRS 102 vestiyer, metalin gücünü klasik bir tasarım dili ile birleştirir. Doğrudan üretici firma güvencesiyle sunulan bu model, yüksek mukavemetli demir çelik gövdesi sayesinde yoğun kullanıma uygun olarak geliştirilmiştir. Ayıplı ürünler, Akbrella kalite politikası gereği geri alınır ve yenisi ile değiştirilir. 160 cm yüksekliği ve 39 cm taban genişliği ile yer kaplamadan maksimum askı alanı sağlar.
Mekanınıza özel vestiyer çözümleri ve kurumsal projeleriniz için WhatsApp hattımız üzerinden uzman ekibimizle iletişime geçebilir, profesyonel destek alabilirsiniz.
Sıkça Sorulan Sorular (SSS)
1. TRS 102 metal portmanto montajı zor mudur?
Akbrella tasarımı olan ürünümüz oldukça kolay monte edilebilir yapıdadır. Kurulum şeması ve gerekli tüm aparatlar ile birlikte sevk edilmekte olup kısa sürede kullanıma hazır hale gelir.
2. Elektrostatik boya nemli ortamlarda paslanmaya karşı koruma sağlar mı?
Evet, uyguladığımız profesyonel elektrostatik fırın boyama işlemi metal yüzeye tam tutunur. Bu teknoloji neme karşı direnç sağlar ve boya ömrünü uzatır.
3. Portmantonun taşıma kapasitesi ağır kışlık paltolar için yeterli mi?
Demir çelik profilden üretilen ana gövde ve stabil ayak sistemi, askıların tamamı dolu olduğunda dahi güvenli bir taşıma sunacak şekilde tasarlanmıştır.
4. Ayak tasarımı parke veya fayans gibi hassas zeminlere zarar verir mi?
Ayak tabanında bulunan koruyucu plastik aparatlar sayesinde zemin çizilmeleri önlenir ve ürünün kayması engellenerek güvenli kullanım sağlanır.
5. Akbrella markasından doğrudan alım yapmanın avantajı nedir?
Üretici firma olduğumuz için doğrudan kalite denetimimizden geçen ürüne sahip olursunuz. Ayrıca satış sonrası yedek parça ve teknik destek konusunda doğrudan muhatap bulursunuz.
6. Ürünün temizliği için nelere dikkat edilmelidir?
Nemli bir bez ile silinmesi temizlik için yeterlidir. Boya dokusunu korumak için ağır kimyasal çözücü içeren temizleyicilerden kaçınılması önerilir.